PIERCING? /EEEMEELIIEE

hej igen, glömde skriva att jag ska kanske ta piercing. i läppen, :) men a, vi får se!
puss ♥

Tröjan du hatar

sitter och drogar låten, den ägeer!
förlåt för dålig uppdatering från både mig och alexis men jag har inte haft tid osv, men jag vet att alexis bloggar just nu. ni vet, jag chattar mer henne på fb. aja idag efter skolan så blev jag och Bamo tvingade att pussa, haha. iallfall, sen hände det lite saker, sen säger jag inget mer. och nej, vi är inte ihop. jag är singel, youknow.
men a, nu kommer jag blogga mer för nu är jag hos mamma. men nog om det.
jag ska ta en macka sen kolla på Beck, alltså en film. jag är grymt trött, så ja..

puss!
/Emelie.


världens finaste tröja, jag vet! ♥♥♥ Bieber i mitt ♥ föralltid!

=D

hayy bloggeen.
förlåt för att jag inte har bloggat.
Iallafall, sitter här och pluggar lite! Imorgon klockan sex ska jag träffa några kompisar och äta på amigo. 
skoj skare bli! Imorgon är det onsdag, önska att det var fredag. jag vill ha helg!♥
ska snart äta typ en macka eller nått. & kolla på tv, sen ska jag nog gå och lägga mig! Är hur trött som helst..
Idag åkte vi skridskor på gympan, usch. Behövde bara åka i 10 minuter, sen fick jag och några kompisar gå på en promenad istället, haha. vi skulle typ gå vikingamaran, fast.. Vi gick bara halva :D . Efter skolan var jag med frida, justin och wille. Vi gjorde inte så specieeeelt mycket! 
Emelie ville att jag skulle göra ett långt inlägg.. Det är bara det att jag vettefan vad jag ska skriva!

Det här måste få räcka.. Haha, pusshej! ♥

// aaalexiss

Fil och puffar ♥

Sitter och äter fil och puffar, kalaspuffar. jag åt alltid det när jag var liten och mamma och pappa köpte alltid det till mig. men iallfall ska nog hämmta lite mer puffar med fil c: sen ska jag sova, bloggar mer imorgon på morgonen antar jag! :)

puss!
/emelie

PUFFAR :DDDDDDDDDD ♥♥

Ni är Guld värda ♥♥

Ni tittare är sjukt underbara! fortsätt kommentera så som ni gör, 11 kommenterer idag! :D
fortsätt med statistiken också, fast vi vill ha mer! SPRIIIID :*
Det betyder sjukt mycket. ♥

kom hem från parkbadet vid 6. det var grymt kuuuul! ♥
det fanns inge internet i sandviken på mobilen så jag kunde tyvärr inte blogga .. :(
men jaja, skit it..
jag kommer svara på alla kommentarer senare idag eller frågar jag Alexis om hon vill svara eftersom hon aldrig har gjort det tror jag. eller kanske, men det är oftast jag som gör det. men iallfall, ska dega på gSm och snart ta min älsklings pucko som står i kylen och väntar på mig ;) också ska jag ta lite choklad, kinder maxiii. den är jätte god, haha! idag sover jag hos mamma också, men imorgon efter skolan drar jag till pappa och hämtar min väska eftersom mina läxor (som jag inte har gjort) ligger i väskan och mina jumpa kläder, fast imorgon får jag ta några andra kläder för vi har jumpa imorgon. men.. vad ska jag ta för nåt att ha mina kläder i!? :o jag har ingen annan väska, jag vill INTE ha en kasse till skolan. >.< JAG VÄGRAR. får lösa det med mamma, annars så.. ja, då vet jag inte vad jag gör, haha. men nu ska jag bara chilla, ska nog ta min älsklings pucko om min goda kinder maxi och sitta och tjocka i mig det, hihih^^

puss!
/emelie

btw, vilket ovanligt lång inlägg jag gjorde (a)

bowlingkalas & Mc'donalds!♥

heyy! Bowlingkalaset var heeelt okej! Roligt varde! När de slutade så åkte jag och åt på mc'donalds med mamma pappa och fabian. Nu sitter jag här och äter äppelklyftor. ska snart gå ut med några kompisar. saknar emelie grymt mycke så de är fan inte sant. Men imorgon kommer min mormor♥ längtar.

men hejråå :) / aaaaaaalexis♥

goooooodmorgon ;) !

tjoheeej! vakna för några sekunder sen, snacka om att jag är morgonpigg :D
haha, idag ska jag ju somsagt på boowlingkalas! Så jag måste fan snart åka nånstans & köpa present/presenter, vilket jag inte har gjort än.. Huh! Vad tycker ni om headern? Jag tycker iallafall att den blev superfin!♥
Men nu ska jag gå ut i köket och hämta ett glas cola♥

så tjaaa0 ! :D ♥ / AAAAAAALEXIS

Såhär ser jag ut just nu!


haha ja, right now. sitter här forever alone, med min nya tandställning, den skaver och gör ont. åh, dumma tandställning. fast.. den gör min tänder finare (a) och det är ju iallfall bra med den.

fortsätt såhär med statistiken! och med kommentarerna, fast helst mer tittare och kommentarer. Sprid gärna, för om ni sprider våran så sprider vi eran. det vet ni väll ? ;)

men ska väll sova om nån timme, bloggar innan jag åker till parkbadet. alltså senare, eftersom klockan är över 12, alltså ny dag kan jag inte säga imorgon ;)
haha, men puss!

Ny header och design!

ja, som ni ser har vi ny design och ny header!  nästan gjort om hela bloggen, skönt. :) jag hatar att ha samma design hela tiden osv.
och Vilma var sååå snäll och hjälpte mig eftersom jag är så efterbliven och vet inte hur man sätter in allting.. 7
man kommentera gärna och skriv vad ni tycker om headern och designen, skulle betyda ♥
iallfall ska dygna, alltså vara vaken hela natten. om jag orkar, jag ska ju gå upp vid 8 imorgon, eftersom jag ska till parkbadet på morgonen.

är med och tävlar om att bli veckans blogg på en till blogg, gud vad vi tävlar. haha! iallfall på denna underbara blogg: http://vilmaafeliciaa.blogg.se/
ni borde också kommentera och vara med och att bli veckans blogg, och dessutom borde ni följa bloggen, för den är SJUKT bra! ♥ 1 blogg med 2 underbara tjejer i. ♥♥

/emeliiie

BILDER // aaalexis





laddar också upp bilder på 3 på linnen som jag fick igår :)

nr.1
nr.2
nr.3

VILKET linne tycker just DU var finast? Kommentera och berätta! Vill gärna veta :)

hejdåååå blooggen :D ♥ // alexis

sidog hco aloc

hahah , ni kanske inte förstår vad det står på rubriken. ni som är riktigt smarta borde veta!
haha tänk lite nu.. Haha! Nu ska jag berätta vad det står, ( för er som inte fattar ) Godis och Cola, Baklänges.

Iallafall. Kom nyss hem ifrån bastun! Bastade inte. Knäppte bara massor med kort osv. som jag kommer ladda in senare! Laddar inte in alla. Sånivet. Men nu sitter jag här och dricker cola med isbitar i, och äter godis! Musik också, såklart! Kan det bli bättre liksom? :D Hihi, ja det kan det faktiskt. men ändå! Här kommer en bild till emelie, och en liten text♥

bästis, du ska veta att jag älskar dig så sjukt mycket! Liksom, obeskrivligt mycket.. vi har flera miljoner minnen, och jag glömmer inte ett ända! du och jag, hand i hand livet ut! Kommer aldrig någonsin släppa taget om dig, de lovar jag dig emelie♥ Jag hoppas verkligen, att det alltid kommer vara vi två bästavän! & du är nå sjukt otroligt underbar ska du veta! Jag kan lita på dig upp till 1000% du finns alltid om jag behöver prata, jag är så sjukt stolt över att jag har en så himla underbar och fin bästis som du! Love you emelie♥♥♥

// alexis

Är med och tävlar!

Vi är med och tävlar om att bli veckans blogg, man får dessutom priser!
1:a plats - GRATIS header + länk i menyn
2;a plats - GRATIS header
3:a plats - länk i menyn
vi är med och tävlar på denhär underbara bloggen:
www.inthespotlights.blogg.se
jag tycker ni borde delta också! ni borde även följa deras blogg, dom är 2 helt otroligt underbara tjejer! dom är JÄTTE bra bloggerskor och bloggar allt möjligt, dom är sjukt fina tjejer!


ja, ni ser ju på själv bilden hur vackra dom är. seriöst, FÖLJ DERAS BLOGG. jag gör det, och om ni inte gör det kommer ni ångra er stort för dom är helt underbara. o klicka häär för att komma till dom fina blogg!

Right now!


oooooseeeriiiiöööööössss.


Forever alooonee...

..det är precis det jag kommer vara ikväll, INGEN kommer vara hemma. inte ens lillebror :D
Mamma ska ut, alltså på fest. och min låtsas pappa är på kryssning och lillebror har barnvakt jag säger bara 4 ord: FYFAN VAD SKÖNT!! så jag får sitta här forever alone och DUNKA musik, dricka läsk och äta chips och godis. :3 ni får gärna komma hit, alltså ja, dom jag känner. ni vet, EMELIE BJUDER. ;) fest hos EMELIE. ^^
sitter redan här för mig själv och dunkar musik c; somsagt sa jag i ett annat inlägg att jag skulle ta bilder, och det gjorde jag. och nu kommer bilderna :)


haha, nolifer som tar kort på dedär. ^^ men jag hade lust så deså.

ska kanske färga håret, en förpackning ska iallfall mamma ha. vet inte om jag känner för/vill färga håret. kanske, har inte bestämt mig. fast det kommer knappt bli nån skillnad. menmen.

ett lego torn som jag och min lillebror byggde, rätt fint, eller hur? ;) (det är två delar som ni ser)

bästa jobber vettni, jag är städerska. man får dessutom BRA betallt. HAHAHAH, BÄST HUMOR NIVET? ;)


Gick ut och tog lite kort också, liite kallt vare så jag tog bara 3 kort.
/emeliiiie
 

har blogglust!

..... Det är liksom bara det att, jag inte vet vad jag ska skriva.

Får väl hitta på något, antar jag? :D
Ska snart äta. Otroligt hungrig, eftersom att jag inte har ätit nånting på hela dagen. synd om lilla mig :( , närå.
Imorgon är det söndag, ska på ett bowling kalas. Hos Linn.br , i min klass. Det ska bli kul. Och på måndag är det skola, min mormor kommer också. Det ska bli roligt att träffa henne, det var ju så längesen♥ Hon bor i värmland. Det är några mil härifrån. Så det längtar jag faktiskt till! men nu ska jag rita lite!


så vi hörs. ♥ Bye! // aaalexiiis

pingistävling

tjuu. Kom nyss hem ifrån pingistävlingen. Det gick väl sådär, kom 3:a . Det var iallafall superkul! Fast på samma gång, ganska jobbigt. Vann en midlalj ( stavning ) och en annan sak, vetinte hur jag ska förklara vad det är, hur det ser ut osv.. Men jag fick bara Brons, bajs.. :(
Var också på skolan idag. på en lördag, somnivet. Det var helt okej, lite jobbigt bara.. Eftersom att det var på en lördag :P .  Slutade tolv. Drog nästan precis till tävlingen då. Har knäppt några bilder, fast det var bara jätte några som blev bra. laddar in dom senare ikväll. nu har jag iallafall fått 170 kr, så jag drar till ica och köper lite godis, sen drar jag iväg till bastun där lillebror, mamma och pappa är! somsagt så ska ju emelie byta header. Det är helt okej för mig iallafall! :) Fast ville heelst knäppa nya bilder med henne osv, innan. Men det gör vi förmodligen någon annan dag när vi träffas :)

hoppas att ni orkar läsa allt det här, för mig känns det som att jag har skrivit rätt så myycket!
jajajah! heeeiråå =)♥ // giiiiiissa det du! ( haha närå, // Alexis ) ♥


AHAHHA, Inte direkt den snyggaste... men, skiiitire!

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på går sönder.



kunde inte fixa headern, jag har glömmt hur man gör.
men snälla Vilma skulle fixa den senare ikväll, visst är hon snäll? :)
mamma  är i valbo och handlar, så jag är hemma själv. igentligen ska jag inte vara hos mamma, det är pappas vecka men a, jag hade tråkigt för pappa var inte hemma så jag åkte hit. men iallafall, mamma är ju i valbo som jag skrev, och hon handlar saker till mig så jag lägger väll ut bilder på sakerna jag köpt till mig senare. Jag skulle sova hos sanna idag, men det gick inte för henne. men jag ska ändå följa med dom och bada imorgon. :D
sitter och gör INGENTING just nu. haha nolife!
ska kanske sova hos mamma idag, eller hos pappa. i don't know ^^ vi får ser helt enkelt.
ska ta lite bilder nuja, gillar att fotografera :)
så ja, kommer bilder senare på både det mamma har köpt och på det jag fotograferar. ;)
puss, ha en bra lördag alla!
/emelie




Byta header ..?

funderar på det. eller ja, jag har gjort det flera gånger.
så nu ska jag byta header utan att fråga alexis, jag gjorde en nyss.
Haha, busig jag är >:D
Förlåt om bloggen kommer se rörig ut, men jag kommer fixa headern osv.
puss! /emelie

första natten med tandställningen!

bild på tandställningen. jätte dålig bild, jagvet. jag vaknade klockan halv 8 av tandställninge.. usch!! men ska käka frukost nu. /emelie

friidayy♥

tjudeluuu. Är me några kompisar just nu. Idag är det fredag, skööönt. Fast får inte ha sovmorgon imorgon eftersom att det är skola imorgon.. På en lördag, haha. Senare imorgon ska jag ju ha pingistävling som ni kanske har sett på tidigare inlägg. iallafall. Lite senare ikväll drar jag till ica och handlar lite godis, som jag kan ha till ikväll, när jag ser på film eller nånting. ajaa, Det var allt.
bloggar mer när jag kommer hem. Hejdå =)♥ // aaalexis
i n t e   d e n   b ä s t a    b i l d e n   m e n  o k e j !

/emelie

sitter på tandläkaren nu., nu är det bara att vänta ! pirriiig..

Tjuvar i skolan?..

Jag har tänkt på det. har ni tjuvar i er skola? eller man ska kanske inte direkt tjuvar men personer som snor saker?
Det har jag på min skola, dom har snott saker från mig. dom har tagit ett par skor, vantar och en mössa från mig.. så kommentera nu, har nån på eran skola tagit något från er? eller kanske nån har tagit på fritiden?
kommentera och berätta!


kom nyss hem från skolan, gick hem på vägen med Bossi, bamo, sanna och saba. :) vi gick från slöjden, syslöjden. vi har syslöjd på en annan skola än våran egen som ligger längre bort ;)
ska åka om ca en halv timme och få tandställning, :(
BUU FÖR DET.

Såhär känner jag inför tandläkaren.. :( inte alls bra, usch. tummen ner för tandläkaren.

det har varit en toppen dag idag faktiskt, skolan var okej och slöjden ännu roligare, sen kommer tandläkaren och förstör hela dagen. åh, dumma tandläkaren.
men nu ska jag väll dega lite vid gSm. :) bloggar mer på vägen till tandläkaren, eller på tandläkaren. via mobilen :)


jag är glad för toppendag! :)

TANDSTÄLLNING, FML.

ska snart till skolan, skit tråkigt..
men idag äre fredag, fast.. igentligen gillar jag inte fredagar, utan MÅNDAG.
låter KONSTIGT men jag vill gå i skolan, serri . jag vill köra fotboll med Sanna och killarna ;)
IDAG SKA JAG FÅ MIN TANDSTÄLLNING, OH NO. FML FML!!!!!!!!!!
På lördag ska jag nog sova hos Sanna  och på söndag åker vi till parkbadet i sandviken, bloggar säkert lite i bilen på väg dit också :).. får 700 imorgon, sen får jag sparar för nästa helg ska jag vara med denice och vi ska dra till stan och handla, så måste spara. :)
bloggar nog mer när jag sitter och väntar hos skit tandläkaren..

Dagens ♥

svart stickad tröja med vitt linne under och jeans-tajts.

/emelieee.

seg dator jao.

tjohej! =D Sitter uppe vid den sega datorn, grymt seg, ååh.. Iallafall, ska snart dra till icaplus med mami och lillebror, och handlar lite torsdagsgodiis! :D Imorgon, ska jag på tjejkväll hos frida♥ det ska bli roligt det! På lördag har jag pingis tävling, för första gången också. Det ska bli otroligt kul! :D Den börjar kl.1 och slutar 5. - Inte för att ni bryr er, men skitsamma.. Längtar iallafall :) & på fredag åker jag pappa och fabian till stadium och köper lite nya gympa kläder och skor osv. - det bryr ni säkert inte heller er om, men aaaaaaaaja! haha :D Nu ska jag sätta på lite musik, och kolla lite bloggar! Hörshej! / alleeeeee♥

hell's kitchen!

hej, sitter och kollar på hell's kitchen! grymt bra pogram :)) en kille gjorde fel med maten så personen som åt maten fick åka till sjukhuset, OMG xdd .. iallafall dagen idag har vart jätte bra :D sanna följde med mig hem idag, vi körde foboll först sen gick vi till affären och handla godis och läsk ;) sen övade vi på att sjunga, vi ska spela in en sång i skolan man måste ju öva då ;)sanna åkte hem för typ 1 sen ;) imorgon vill jag DÖÖÖÖ, jag ska få tandställning, FML :'( Men ska duscha nu :') /emelie

=)

Hejhej. sitter på fritidsklubben nu och ska snart hem! Riktigt roligt här ibland. Låter säkert inte så roligt, men a. det är det :D Är lite med Emma nu osv. Btw, saknar emelie fett myckee! ;(( ♥ hejrå / Alexis ♥

<3

shulululu, åt nyss mat! :) somsagt bloggar jag bara via mobilen.. iallfall har grymt ont i huvet.., ska snart sova eftersom jag har ont i huvudet, -.- .. idag har jag varit med Sanna i åbyggeby ^^ vi hade SJUKT kul ;) men pallar nt blogga nu, ska sova. puss! / emelie btw: jag lovar att nu kommer jag blogga mycket igen !

/emeliiee ;')

äntligen kan jag blogga! det har vart strul med internet osv.. men jag ska äta lite nu, bloggar mer efter det :)

HISSAR OCH DISSAR! // aalexis♥


- att jag börjar få långa naglar , hihihi.. (y)



- att det är mycket snö ute, och iskallt..

snart ut.

hejhej.
ska snart dra ut med ida, och vi hittar väl på något kul som alltid..
Ja, har inte så mycket blogglust, så vet inte heller vad jag ska skriva.

men det här får räcka.
hejdå sötnosar ^^

// aaalexis♥

kommer inte kunna blogga mycket alls..

ne, för internet hos pappa funkar inte.. :'(
/emelie

*

hey, vaknade för typ en halvtimme sen, drar snart till skolan.
Bloggar på fritidsklubben eller när jag kommer hem.

Hejrå  ♥ // aaalexis^^

FML!!

usch, jag ska till tandläkaren om typ 1 timme. och om 4 dagar så kommer jag få tandställning. jag säger bara ett ord, FYFAN. FML! FML! FML! jag kommer inte kunna sova på sidan något mer, ASSO FML.
Pappa kommer snart och jag ska åka dit, jag ska börja vara där varannan vecka nu :)
så jag kommer inte blogga så mycket för jag har ingen data där, men jag kommer blogga via mobilen. SÅ TUR ATT JAG HAR MOBIL SOM MAN KAN SITTA VIA INTERNET. ♥♥♥
men ska packa väskan nu sen drar jag och pappa till tandläkaren.

puss!
/emelie.

är med Emma = P

Hejsan, Sitter på fritidsklubben just nu, och är med emma. som ni ser på rubriken ! :D
Ska snart dra hem antar jag. Bloggar mera då, för att nu ska vi gå och äta mellis!
Hejdå♥ // Alexis

Vad tycker ni om att justin har färgat håret?


nej, inte världens bästa bild, men man ser ju lite. han har färgat mörk brunt som ni ser, vad tycker ni om det?
jag tycker inte det är fel med det iallfall. han gjorde det ju för en film, grymt modigt av han enligt mig!
(är vad jag har hört iallfall).
/emelie

btw, bloggar imon ♥

hejhej, var nyss ute med kompisar, sen gick jag hem till ida, vi satt vid datorn och chillade bara :) .
ska gå och lägga mig om en stund, börjar bli riktigt trött.. Det är skola imorgon, usch! hatar det..

aja, hejrå! :D♥ // aleexis

Angels, i'm home now! ♥

japp, i'm home now. alltså, jag är hemma nu.
min låtsas pappa sitter och chekkar film, faktiskt bra! jag kollar även lite då och då ^^ :P
asso, statistiken var inte så väldigt hög som vi vill ha den i förrgår och igår, men idag var den jätte bra helt plötsligt! :) det är jätte bra, fortsätt kolla änglar ♥
och vet ni jag är såhäääääääääääär glad, till o med gladare. för min låtsas pappa har flyttat hit igen :D
aja ska snacka lite om min dag.


jag sov ju hos sanna och vi vaknade vid halv 11 och spelade då Wii mario ^^ sen vid halv 1 åt vi frukost och sen klädde vi på oss och gick hem till mig och fixade oss och sen ner till stan ;D sanna köpte; 2 ögonbryns pennor (som jag kallar det) puder + puderborste och en mascara. :) och jag köpte; 1 ögonbryns penna, grafitti naglack och en liten mascara. och sen åt vi på MC donalds, eller bara jag. för sanna hade bara presentkort och jag hade pengar. vi provade SJUKT SNYGGA kläder som jag ska köpa på fredag för då får jag pengar. det var en GRYMT SÖT klänning och en GRYMT SNYGG tröja, vi tog även kort. som vanligt ^^ men bilderna kommer imorgon tror jag. får hoppas det!

men nu ska jag ta en macka eller så.

puss!


JAG SAKNAR DIG ALEXIS, OCH MADDE B.

förr var du kingen utan k, nu är du ballt utan b♥

Godmorgon.
mår bra nu igen jao!
Har inte spytt nånting sen igår på dagen, så, är redan frisk..
Iallafall, ska snart börja klä på mig och äta frukost.
Senare vid kanske halv 12, drar jag nog ut med nån kompis eller nått :D
Aja, Imorgon är det måndag.. Alltså, skola -.-
det gillas INTE!


Mja.
häidårå! ;)♥ // Alexis

Slaggar hos sanna bitches!

ohye!
ska sova hos Sanna, yeeee. :')
vi kommer ha så jävla kul så! vi kommer ta bilder, så det kommer komma bilder på oss 2 imorgon då :)
men jag kommer nog inte blogga mer idag, kanske via mobilen ikväll.
men ska fixa mig nu sen ska vi gå till sanna, sen ska vi handla massa godis osv.

puss, hoppas ni har en bra helg ;)
/emelie




Bilder, inte från idag. typ gammla ^^ :p

pusshej!

magsjuk -.-

hej. Är magsjuk.
Har spytt flera gånger, euw. hatar dehär!
orkar inte blogga idag, kan hända att det kommer nått till inlägg.
ska iallafall gå & lägga mig nu.
hejdå♥ // alexis

bilder ^^





 
jag och lillebror <3


Diwan, på brynjan. bästavän, du betyder <3






bästis, jag älskar dig mest. vi två hand i hand hela livet, jag släpper aldrig taget om dig. du kommer alltid vara den personen som jag kommer älska mest, jag hoppas att det alltid kommer vara vi två. loveu ! ♥♥♥♥♥


Hej :D
sitter i sängen med sanna, hon kom nyss :)
vi ska inte vara med Jennifer som jag skrev för hon skulle sova hos natta, men skit i henne. vi kommer ändå ha roligt >:D
men a, vi ska väll göra något ^^ 
puss
/emelie

/Emelie

hejsan :')
vaknade för typ 1 timme sen, åt frukost nästan direkt. var grymt hungrig.
jag somnade på soffan inatt (a) heehe,
sen 4 inatt vaknade jag sen gick jag in i mitt rum och sov. sen vakna jag vid 8, och sen sommna jag igen. samma sak vid 9. sen vakna jag 11 ungefär ;)
åh, så jävla drygt. bråkar med mamma. fucking cpfitthora.  jo, jag älskar såklart henne men bli så jävla sur. -.'
är så jävla sugen på att redigera bilder ^^
så nu ska jag göra det, lägger in alla bilder sen :D

puss
/emelie

hahaha, jag har inte fixat mig än så alla vet (a)

drar med lillebror & åker pulka...

Eftersom att han så gärna vill det..
Kommer hem om kanske en halvtimme, bloggar då. :)

Hejdå, // alexis♥

Veckans hiss och diss!


-Att jag har lyckats att gå upp tidigt på morgonen varje dag.
-Att det brukar vara sol lite då och då. 


-Att det fortfarande är jätte kallt ute..
-Att alexis inte bloggar. fy alexis.



kom nyss hem ifrån Sanna, vi hade grymt kul :)
imorgon ska jag nog vara med Sanna, och kanske Jennifer om det går. men nu ska jag väll kolla några bloggar :) har ni några läsvärda bloggar? isåfall länka era blogg här i en kommentar ♥
/emelie

 

drar till ica nu

.... med syster och bror!

hörs, tjao!♥ // Alexis

är så arg på mig själv >:'( !

.... FÖR ATT JAG ALDRIG BLOGGAR!
FÖRLÅT, FÖRLÅT, FÖRLÅT, FÖRLÅÅÅÅT!
omg.. Har inte suttit någonting vid datorn sen jag bloggade sist, tror jag..
men aja, sorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrry! Får damp på mig själv typ...
Iallafall! Idag är det fredag! Grymt skönt med helg♥ Imorgon ska jag på kalas hos en kompis som heter sofia.
har ingen aning om vad jag ska köpa till henne.. Har nyss kollat på The voice hemma hos Linnéa.
Men vettefan vad jag ska skriva mer, det här får räcka!

goodbyye! // Alle♥

I'm sexy and i know it, you are uggly and u show it.

Hejhopp!
vet inte varför alexis ALDRIG bloggar? men får hoppas hon göre snart.
sitter just ni iallfall och äter tacochips c; <3
har vart med sanna hela dagen, ska dit snart igen. var tvungen att gå hem och hämmta en sak, så jag passade på att blogga lite medans. vi får se om jag sover hos sanna idag, jag tror nog det. annars bloggar jag senare.
men ska dra nujah.




right now bitches.

brb, skola.



EGOOOOO.SE

btw,

kolla hennes fina blogg! :
http://www.ddenicesstyleee.devote.se/
riktigt bra blogg dedää, följ den också. hon är en jätte trevlig liten tjej ;)

jag är tjock, du är ful, jag kan banta vad kan du?

Hej alla (a)  jag vet världens bästa rubrik.
gör typ inget, efter skolan följde jag ju med Sanna hem som jag sa. vi spelade bara sims hela dagen, det är grymt kul c: haha, sims nördar är vi föfan. aja, vi hade grymt kul iallfall. i'm soorry att jag inte blogga i skolan men internetet på skolan är så jävla dåligt. iallfall åt tacos för typ ca 1 timme sen, såhär säg skolan ut idag för mig:
först tyst läsning i 20 minuter, sen engelska i 1 timme.
 - rast ♥ -
 NO i 2 timmar :s
sen efter lunchen  - rast ♥ -
sen sista lektionen matte. xC
usch, varför finns matte.
ska nog göra en liten överaskning till min allra bästavän snart, hehe. sanna alltså :*
men ska väll göra de nurå x3

gammal bild som jag hittade i arkivet, men den får duga just nu.
btw, såg lite blå ut om armarna :s

/emelie

skolaaa snaart..

ja, tyvärr äre så.
kunde inte blogga i skolan igår. fröknarna vaktade oss som hundar, mest mig för dom vet att jag alltid håller på med mobil. grymt jobbigt, -.- ska se om jag kan blogga idag i skolan, får hoppas det. ska följa med Sanna hem efter skolan så kommer blogga när jag kommer hem. men a, slängar in några bilder jag tog nyss. hehe egooo.






Dagens klädval ser ni ju också, <3
men aja, ska dra nu. och jag lovar inte att jag kan blogga i skolan, får se om jag kan annars så bloggar jag bara när jag kommer hem. :')

/emelie

vänner är som stjärnor, man ser dom inte alltid men manvet att dom alltid finns där för dig.

hej, förlåt dör jag nt har böoggat nåt knappt. men har inte haft tid ;) idag efter skolan gick jag med sanna till henne, vi spelade wii sen var vi ute. sen spela vi sims 2, grymt kul :')toppen dag! ska följa med henne efter skolan imorgon också. kom hem för typ en timme sen, :) men ska ta lite varm oboy nu oh kolla på Glee. kyssar /emelie

skola nu

ska till skolan nu, tar skolfoto där också idag :D

hejdå,♥ // Alexis

Svar på kommentar -

BEXOLLILA. om omfotograferade imorgon!:
har ni gillat på fb ?

svar: Ja, det har vi :)



Tjo, ska snart dra till skolan. jag ska gå lite tidigare för jag ska ut och jogga lite innan :D
men aja, dagens klädval ☻♥



tog inte bilden idag, förra veckan typ. men det har jag på mig iallfall. och ett par tajta jeans. :)
men jag ska fixa mig nu till joggningen ! jag kanske bloggar i skolan från mobilen. :) om det går snabbt ^^ för dom har världens sämsta internet där. heehe.

/emelie

omfotograferade imorgon!

hej blooggen ♥
Imorgon i skolan, kommer min klass, och några fler klasser, kanske fyra till..
Bli Omfotograferade! Kul kommer det faktiskt bli.
vet inte varför.. XD Inget intressant.. men skiiitsamma

Har inget mer aatt skriva just nu.
tjaoo / Alexis♥

med och tävlar!

tjeeenarE,
vi är med och tävlar på denna blogg : www.camillajjohansson.blogg.se
man ser inte blogg länkningen men tryck brevid texten så kommer ni dit!
Var med du också vettja?! :D


byye!♥ // e & a

naglar

hejhej, fixade precis naglarna lite. Inte så duktig då. Men blev ändå ganska nöjd, kommer bilder!




Rött nagelack, glitter på.

klaga inte, pleeease!

hejdå! // Alexis ♥

Dina tänder ser ut som stjärnor ♥, Gula och långt ifrån varandra.

tjenaa, :)
sitter och chillar lite såhär, ska snart äta godis. ja, jagvet att jag skrev att jag inte skulle äta mer godis. men ska bara prova en ny godis. ;)
chattar med alexis, vi måste byta header snaart.. åh PANIIIIK. men ja, får göra det snart antar jag.
ska kolla på film om 10 minuter, haha sällan jag (a)
iallfall idag i skolan så gick jag och några till i min klass ända från brynäs till stan från stan till hemstad. sen till bomhus, från bomhus till brynäs. förstår ni hur långt det var?! tog 2 timmar.. men vi var tvungna, :s
aja, bloggar mer imorgon. hörs änglar :*

godis jag ska prova :) förlåt för att bilden blev åt fel håll..

/bbiiiildd

mat

hejhej, ska äta mat nu.
sen ska jag gå till ica med ida, och handla mjölk till mamma.
Intressant, ellerhur? hihi nääe.
men aja, bloggar när jag kommer hem. Hejdåå♥

// Alexis

alla bilder // Alexis

hejhej, här kommer lite biiiiiiiiiilder♥


det luktar eeegooo!

FÖÖÖRLÅÅT!

FÖÖRLÅÅT!
För att jag inte har bloggat på AS LÄNGE!
Har haft fullt upp med läxor, å så..
har verkligen inte haft tid.
Men nu ska jag faktiskt ta att skärpa till mig lite!
Iallafall, kom preciiiis hem ifrån skolan.
slutade 13.00 Idag, lyyx. Ska förmodligen snart ta nånting att äta.
Sen ska jag faktiskt fota lite! Hoppas jag.. Om jag får låna min mammas mobil..
Men det får jag nog, aja

Heeeeeejs! ♥
//aalexis

f i c k   b l i   d e n   d ä r    f u l a    b i l d e n !!

Dagens ♥



Dagens klädval, hihi. nu ser ni ju också mitt nyklippta hår. rätt nöjd faktiskt, har klippt själv :D
ja, idag ska jag ju till skolan. mår bättre och är helt frisk nu ;) sitter just nu och äter frukost.
vet ni?! att jag kommer inte äta glass, chips, godis eller nåt sånt i veckorna mer. för då kommer jag få diabetes, och det vill jag inte ha. då måste jag ta sprutor och sånt, och jag hatar det. usch, nej jag får sluta med det. jag äter bara sånt på helgerna framöver. ska kanske få en ny mobil, fast jag fick en för typ 2 månader sen. hehe, kalla mig inte bortskämd bara för det. snälla.. iallafall har ju en samsung galaxy S2, den är som iphone fast liite större. men ska kanske iallfall få en iphone 4 ♥ för båda MIN och MAMMAS MOBIL är helt CP!! och om dom inte lagar mobilerna får båda jag och mamma iphone 4, ♥ sitter vid datan just nu iallfall derför blev det ganska långt inlägg :') men aja, nu ska jag äta upp frukosten sen ska jag dega lite vid datan medans jag kan. sen drar jag till skolan, hehe.
puss knull hjärtegull ;*
/emelie


HAHAHA, har man humor så har man, haha igår kväll. ni ser klockan i hörnet så ni ser klockan.

fiilm

ska kolla på film nuja. imon drar jag till skolan så ni vet :) bloggar mer imon ;D puss oh kram :* /el

mega jump :')

halloj ;') jag och mamma sitter och spelar mega jump på mobilerna. vet inte om jag går till skolan imon, men kanske. men puss ;* /emelie

sjukling här.. :(

hej, är sjuuk. jag sa ju att jag hade obt i magen igår men det är värre nu.. jag har tagit alvedon 2 gånger, .men det hjälper inte :(.. men ska ta nåt att äta, sen sova. pussen <3

usch ..

tja. Mår inge bra alls. har ont i huvet och i magen.. känns som jag ska Spy när som helst. usch, stackars mig :c är grymt trött också, ska vila snart. tror nog inte jag går till skolan imorgon, bara om jag blir bättre! vi får hoppas p det :) men ska vila nu, får se on jag orkar . puss bild sen julafton :)!

du behöver inte gilla mig.. jag är ingen facebook status :)

Hej söta bloggläsare!♥
Åt nyss mat, och ska snart ringa en kompis och fråga om jag kan vara med henne.
Annars sitter jag bara här vid datorn och chillar med musik och facebook. Aja, nu ska jag dra.
Hejdå sötisar♥ // Alexiis

damp !


Hejsan! Lyssnar på lite musik och väntar på att maten ska bli klar. Är feeettt hungrig!
Imorgon är det skola. Önska att det var SOMMARLOV! Hatar skolan.
Vissa kanske redan visste det. Men det sket jag i :) Nu har jag seriöst DAMP! för att spotify daaaampar.. och det laggar som faaan. så jag lär gå in på youtube, som SUGER! Aja.
Bloggar ikväll.

Hejs!
// Aleeeeeeexis

bloggar så ofta jag kan!

Hej! Såg att vi hade fått en kommentar, där det stog att jag skulle blogga mer.
Men, jag bloggar så ofta jag kan, + lite till! & det måste ni acceptera.

Stog också att jag skulle lägga in lite fler bilder,
och a, det kan jag göra men jag lägger inte in så mycket bilder för att jag inte har någon kamera, för att min har gått sönder.. & Min mobil går det inte att ladda in ifrån. Men jag försöker så gott jag kan! Bara så att ni vet.

Men bra att ni säger till!

hejdå♥
// Alexis

bild på mig som  e m e l i e  har knäppt.♥

hejdå data ♥

min låtsas pappa åker alldeles strax, så då tar han datan med sig. :(
men som vanligt kommer jag börja blogga på mobilen då.

men puss..
/emelie.

jar of hearts ♥

hejhej.
sitter och småsjunger lite på jar of hearts, otroligt bra låt.
& dricker sockerdricka♥
har inte så mycket att skriva just nu, men jag vaknade för typ en halvtimme sen kanske.
Ska snart klä på mig.
Igår var jag ju på cornelias party, det var SJUKT roligt!
det slutade kl 8, då gick jag hem med Linnéa.
Men nu ska jag iallafall spela nått med min lillebror!

sååå vi höörs!♥
// Alexis.

kärlek börjar alltid med "du är inte som alla andra" och slutar med "du är som alla andra.."

Tjo alla. :')
vaknade klockan halv 4 idag, imorse/natten. venne va man säger? :pPpPpPpP
jag satt mig direkt vid datan då. jag har ju ingen data eftersom den har gått sönder, men min låtsas pappa har en, och han är här idag. han är bara här ibland, och han brukar oftast inte ta med sig sin data.
iallafall, åt nyss frukost. sitter och kollar på tv just nu, och bloggar. ;) aja, bloggar mer senare ! :D








bilder sen imorse, hehe typ vid 4 :p

kyss och smek, sänglek ;*
/emelie

Ni är såå grymt söta läsare <3

Ni är så söta, igår fick vi 13 kommentarer och dom var så jäwlaa söta. jag kommer svara på ALLA nu. eftersom jag har tråkigt. ^^

Lisa & Frida om killen var snygg ända tills hans 30-dagars photoshop gick ut.:

Söta bilder! Kika gärna in på vår blogg och se vad brudar får för tips nu i veckan ;)

svar; tack så mycket! vi kollar :)

14 Januari, 13:25

 

Linnea ♥ om LÄÄÄÄÄÄS.:

Bloggen är Jätte bra & Fin !!! Jag kollar den varje dag ! <3

svar: tack så jätte mycket <3 gud vad kul att du kollar den varje dag :)

14 Januari, 12:09

 

Linnea ♥ om emma, moa & linnea:

Det är sant !! <3

svar: den får Alexis svara på :)

14 Januari, 12:07

 

Linnea ♥ om vaknade nyss.:

Skulle jag gå med dig & moa ??

svar: Alexis får svara på den också, ;)

14 Januari, 12:05

 

Daniella! om LÄÄÄÄÄÄS.:

hej igen.
förlåt om jag drygar eller såå, men jag hade en fråga. ni sa att ni skulle göra ett videoinlägg och visa hur man gör en blogg eftersom jag inte vet det, när kommer det? jag vill ha en bloggg nuuu! JAG VILL HA EN BRA BLOGG SOM ERAN. hur får man en sån bra blogg? okej, sissta frågan. vet ni något bra bloggnamn till mig? tacksam för svar, jag förstår om ni inte har tid att svara på mina kommenterar men aja.
kram på er! /daniellaa <3

svar: jo, vi har gjort en sånt videoinlägg, men den är på min kamera och jag har ju ingen data så ja.. haha, jag kan inte svara på hur man får en bra blogg. bloggnamn? hmm.. daniella*efternamn*.blogg.se ? eller ddaniellaa.blogg.se eller något sånt.
kram!

14 Januari, 11:25

 

Daniella <33 om .:

hej..
eran blogg är super bra!!!! och jag älskar den och går in och kollar på den flera ggr om dagen typ 4-7 gånger hehe. men alexis du bode blogga lite oftare och lägga ut lite mer bilder osånt. och emelie borde inte blogga så jätte mycket för det blir flera inlägg irad bara med dig. men jag ville säga i allaafall att erAN blogg äger enligt mig, den bästa blogg jag läser. lägg inte ner den för då blir jag ledsen :( kram / daniella <'33

svar: kul att du gillar den, och att du kollar den flera gånger om dagen.
denhär kommentaren värmde mitt hjärta, såna här kommentarer vill vi ha. :)
kram, igen ;)

14 Januari, 11:22

 

handbollsjulia om .:

gud vilken fin blogg! <3

Svar: Tack<3

14 Januari, 10:39

 

Izzi om LÄÄÄÄÄÄS.:

Jättefin blogg! <3

svar: tack<3

14 Januari, 10:33

 

Me om .:

Nice blogg♥

svar: tack! tråkigt att du inte vill skriva namn..

14 Januari, 10:33

 

alice  om svar på kommentarer -:

fin blogg :)

svar: tack :D

14 Januari, 10:32

 

joline om svar på kommentarer -:

Fin blogg

svar: tack ! <3


/emeliiiiieeee

jag ska knyta dina skosnören så du inte faller för någon annan.

tjobree.
ska kolla på film nu med Jonnaa, hon åker hem senare istället.
puss!
/emelie

vaknade nyss.

hejsan, vaknade kanske för en kvart sen eller nått.
senare vid 5 ska jag på party, vissa kanske vet det redan.
men det kommer iallafall bli sjukt kul! Längtar.
men jag ska snart äta frukost & sen fixa mig, och dra ut.
aja,

hejs!♥ // alexis

svar på kommentarer -

KommentarTid
dalia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! om LÄÄÄÄÄÄS.:
bra blogg bara lite svårt att stava till namnet !

svar: tack! tycker du? jag tycker det är rätt enkelt ;)
13 Januari, 23:35
hannah om /3m3l!3:
aaaw, älskar dig emelie :*

svar; jag älskar dig också hannah ;*
mbaalic om du tar alla ifrån mig, slyna.:
haha, aw bebis,
emelie vi har jätte många minnen som är oförglömmda!
jag älskar dig otroligt mycket min lillagris <3
vi får ta o ses snart för jag orkar inte stå ut med att sakna dig så jävla mycket !
puss jag älskar dig<3333

svar: vi får fan ta och ses snart, <333 puss, jag älskar dig också sötnos <33333

D ♥ om sitter i bilen ;):
söt blogg, kolla gärna in min. Kram! :)

svar: tack! din blogg är grymt bra. kram :).




nu kom Jonna nyss, men bloggar imorgon, puss.
/emelie

killen var snygg ända tills hans 30-dagars photoshop gick ut.

tjena penis ! :)
sitter och chillar lite såhär, nivet. right? ;)
kollade nyss på en skit bra film, den hette typ.. nåt, kommer inte ihåg vad..
Jonna kommer till mig om 1 halvtimme ungefär. ja, klockan är  12 men hon skulle bara hem och hämmta en sak, så hennes pappa kom och hämmta henne och a. så hon kommer väll snart :)
men imorgon ska hon tillbaka till Umeå.. :( aa, hon bor där. hon är här och hälsar på :D får se om vi orkar ta bilder, isåfall gör vi det :)) imorgon ska jag inte göra något, vad jag vet. har iallfall inte planerat något. Jonna åker hem klockan 2, så då får jag väll ta och vara med någon annan antar jag :P men vi hörs imorgon då? :D
Just nuu, forever alooneee.. fast Jonna kommer ju snart :)
hejhopp gummiisnopppaaar <33
/kolla bild, you know.

LÄÄÄÄÄÄS.

tjenää. vad tycker NI vi ska blogga om? skriiiv. ni kan väll slänga in en kommentar, är ni s öta ? :) OM DU KOMMENTERAR nåt SKRIVER VAD VI KAN SKRIVA OM LÄNKAAR VI DIN BLOGG.
hääii, kom hem från skulaan för typ en halvtimme sen. :) idag var det första syslöjden,.rätt kuuul. skolan var rätt rolig idag, innan jag drog hem var jag med Sanna, Bossi, Bamo, Robin och Saba. :)) men skulle alla hem så alls gick hem till sig. har kippt mig också, slänger kanskr in en bild senare på hure ser ut ;) får se. men a hörs. puss och knull hjärtegull ;* /emelie

det ni INTE visste om mig. /emeliie

sanningar om mig.. : jag är kär, och typ 14 personer vet i vem. jag tycker gävle är en tråkig liten skitstad, men jag vill bo kvar för jag vill ha kvar mina vänner <3 jag vill ha en storebror inte en lillebror. jag HATAR min lillebror mest av allt i hela världen. jag har ingen dator. den gick sönder och går inte att laga för 6 dagar sen. jag har betalat över 3500 kr på spel på datan. xD jag VILL och SKA och MÅSTE träffa justin bieber! jag älskar pommmeeesss <3 jag älskar justin bieber <3<3<3<3 nu ska jag försöka sova.

emma, moa & linnea

tjoo! var nyss ute me dom som står på rubriken!
Vi gick runt lite och snacka osv. Men vi hade ändå ganska kul.
Imorgon är de frriiiiday, den 13:de .... alltså, oturdagen! Btw, min lillebror fyller år då också, haha.
& På lördag ska jag på partyy hos en av mina bästavänner, Cornelia♥ Det blir säkert as grymt de!
Även fast jag kommer vara ett år yngre än alla på hela partyt..

men a, hejrå! ^^ ♥

// alexis


aw, ♥

länk till natalies blogg : www.nattziih.blogg.se

// Alexiiiis

tråk!

tjenaheej.
Kom hem ifrån skolan för nån timme sen eller nått. Eller, jag kom hem från fritidsklubben.
å då gick jag & Syrran och hämtade lillebror på skolan!
Emelie har typ gjort tusen inlägg. Haha, närå. fast ganska många. asså jag har ju inte tid ibland. Men jag bloggar så mycket jag kan ska ni veta. Iallafall, ska snart äta mat. är fett hungrig! håller på att fixa en kompis header. Jätte roligt att hålla på med sånt tycker jag! a, hoppas att hon blir nöjd med den iallafall. Aja, nu ska jag logga in på gsm osv. Men a, bloggarsen.
tjaaaaoo ! :'D
// @lexis ♥

Tiidsfördriiiv.

Är du redo: ja .

vad heter du?: Emelie

ålder: 11,

skola: brynässkolan

Vad älskar du att göra när du är med kompisar: ta kort, gå på stan sitta vid datan ossånt.

Bästavän: har flera, men a. tar 1 då, Alexis :*

Kändis: Justin Bieber, SJÄVLKLART <3<3<3<3<3<3

villken är det du kan mest lita på ibland: Madelen B, Alexis, Jennifer S, Sanna L. <3<3<3

Vart är du född?: haha, inte vet jag men någonstans i gävle. på BB antar jag.

Ditt humör just nu: glad, eller inte vet jag? xd

Är du kär i någon just nu?: aah. <3

Villken kille kan du lita på ibland?:

vem var det du pratade med senast:

Röker du?: ne, :)

Dricker du?: nej.

Hur lång är du: 1,45 kanske? :/

Kan du säga en sanning om dig själv?: ja. men kommer inte göra det, för där jag sitter just nu kan några se, xd

Hatar du någon just nu: aao.

Vad ska du göra på helgen: venne, men kanske vara med alexis. hoppas jag <3

hårfärg: brunett <3

ögonfärg:typ.. blandning :S

Vad har du för mobil: Samsung Galaxy S2 <333333

Är det många som läser din blogg: jaaråå :D

Är det nnå kändis du tycker är snygg: JUSTIN BIIIEEBER <3<3<3<3<3<3<3<3<3

Vad gör du just nu: SKRIVER, vad annars  ? :s

Är du modig: beror på.

Hur många syskon har du?: 1 :p

har du en kamera: yes!

Tror du på gud: ja..

Vem är det du saknar just nu: Typ många, Alexis, Madde B, julia k, hannah b, natta w, natta n, dom typ.

vem var det du kramade sist: Sanna ;*

Tack då var det här skitet klart: Kbry?

 

man ser ingenting, men a det står:

i hjärtat, E + S = BFF . jag älskar dig.

nu texten :

" Du är bäst, jag älskar dig. du kommer alltid att vara världens bästa. det är typ som en ängel har kommit ner från himlen. hoppas att vi alltid kommer att vara tillsammans som BFF, Jag älskar dig så sjukt mycket"

visst är hon söt? :')

jag älskar henne grymt mycket. <33333

/emelie.

 

.

Bilder sen tisdag, onsdag och idag, :D
dagens klädval :* ;
igga bakrunden, det är på skolans toalett. :s

hej alla fina, :)
idag ska jag kanske vara med Jonna senare, om jag orkar. och om jag har tid ;)
igår så bloggade inte jag för jag var grymt trött, eller jag bloggade och skrev att jag var barnvakt men det var grymt kort. ehehe.
aja, sitter faktiskt vid en data. på brynjan. men a, bloggar väll mer senare men från mobilen.
vi hörs senare, puuuss:*♥
/emeliiiee

skolaa.

har matte fattar INGET. men a, får prova >.< /emeliiie

/3m3l!3

tänkte skriva alla jag litar på;
alexis kjellman flach <3
madelen balic <3
julia karim <3
nathalie nurmi <3
sanna lindqvist <3
hannah björkbacka <3
jennifer strandman <3
liam berglin <3
josefine holmberg <3
natalie wängman <3
klara frank <3
diwan hamad <3
alva forsgren <3
bamo mahdi <3
denice aspman <3
lorin hajo <3

är på väg till skolan, det regnar -.-' men måste sluta puuuss /kolla rubriken ;) .

drar t skolan.

hejhej, drar snart till skolan, eller a om 10 minuter. Men bloggar mer när jag kommer hem! Hejdå =)♥ // Alexis

gomorgon söta läsare (L)

hej :'') vaknade för typ en halvtimme sen.. drygt, hatar att jag vaknar såhära tidigt. i förrgår vaknade jag vid 4, igår sov jag inte på hela natten och idag vakna jag kvart i 4. men jag vill faktiskt int sova nu för min favorit film ärmpå tvN :DD filmen heter mean girls , otroligt bra film :* men filmen börjar nuu :)) byee angels ! /emelie ;*

trött !

hejhej, är fett trött redan! Klockan är typ bara nio. Det kan ju vara för att jag klev upp typ, tjugio över 6 imorse. ska kliva upp så tidigt imorgon med. så att jag hinner med allt, innan skolan börjar. Måste hinna platta håret också! Fast de bryr ni inte er om. men skitsamma. Aja, nu måste jag dra! Se på tv eller nått. Mm, Hejdå äänlgaR! ♥ // Alexis

barvakt .. -.-'

hei. idag är jag barnvakt.. palla blogga / emelie

hatar rubrik ibland jag!

Häjsan! Kom hem från skolan för en stund sen. Åt nyss lite mat osv. Nu sitter jag bara här vid facebook & msn, & diggar lite musik som vanligt då. Senare halv 7, ska jag på träning! För er som inte vet, så är det pingisträning! Det kommer bli roligt. Sen klockan 8 slutar den, då drar jag hem och tar en dusch! Imorgon är det torsdag, sen fredag, sen helg! Jippiie! :D Undra vad jag kan hitta på dårå? Aa, nånting roligt måste det ju bli, får man hoppas.. Men nu ska jag faktiskt gå och packa till pinigisen, så att jag får det gjort.. Men bloggar kanske mer sen när jag kommer hem! så, heejdå bloggeeen! // Alexis♥

//emeliiieeh

blev inge sova för mig eller.

om alla lögnare var glödlampor skulle sverige se ut som las vegas.

tjenaa. jagvet att jag skrev att vi höres imojrgon men jag har tråkigt :( jag har sovit 7 timmar på eftermidagen så nu äh jag inge trött alls. imorgon äre klassfest, ohyey bitches ! längtaaar :'* men a, kommer lite biiilder ;') det går inte att ladda upp fler bilder -.-" som ni vet bloggar jag alltid från mobilen nu. eftersom min data är trassiig. men jag ska dricka lite hallonsoda nu <3 sen kolla på tv. får se om jag sover sen.. :/ puss / bilden ;)

oboooyyy <3

hej alla fääänz ;D idag var det ju första dagen i skolan. ddt var helt okej. och jag fick äntligen träffa sanna <3 på rasten vare rätt roligt. vi spelade fotboll med killarna. typ en lek som hette clownen för första gången. kul vare :D aja, efter skolan gick sanna med mig hem till 4, och när hon åkte hem sov jag. ehehhe ! och vaknDe nyss :o sov länge. jag trodde klockan var 20 i 11 på morgonen, så jag bah "oh, shiet skolan!!!!" HAHAHAH.. ska ta oboy med grädde nuu. jag bloggar mer imorgon, godnatt vi höres imorgon änglaar. /emeliee

MUUUUSIIIIIK

tjenis, har fett tråkigt. ska snart dra ut. Sitter oh diggar lite musiiik!
Aja, har inte så mycket att skriva, fick bara lite blogglust, nivet? ;)
svettas typ ihjäl, fett varmt är det här just nu.
men nu lär jag dra,
heeejdåå! :D♥
// alleexxiiss

I'm såååååårry! ♥

hääy där!
I'm såååårry för att jag knappt har bloggat nånting..
haha, sorry menar jag, för er som inte fattar de, heheh..
Kom nyss hem ifrån skolan, första skoldagen var helt som vanligt, det som var bra, det var att jag slutade 13.00, yeey! fast jag ville vara på klubben lite, så kom hem tyyp nyss då..
iallafall, ska snart dra ut me en kompis. vettefan vad vi hittar på. Men a.
Har inget mer att skriva, så ni får nöja er med det här nuuuu!
pusshej! :* ♥
// Alexis
hehe, gammal bild. sen 2010.. phft!

skola nu

dagens klädval :))

är man söt eller är man söt :*?

hejhej :') vaknade klockan kvart över 4 -.-' kunde inte sommna sen så jag chattade med Ronja och Emil<3. många på fb kunde nt sova inatt. alla bah "åh, kan inte sova" osv. ahaha. just nu gör jah inte så mkt, bloggar och dricker hallon soda. åt nyss choklad glass. jag gillar choklad glass, men den här glassen var ärligt inte god :p euuuuww<3 idag får jag träffa sanna.. har nt träffat henne på typ 3 veckor.. inte på hela lovet, omg :oo .. men ska prata i telefonen med Jonas ;* bloggar mer innan jag går till skolan :) bilder kommer oså.

med och tävlar :))

på denna underbara fina blogg; www.maddebalic.blogg.se /emelie

god night.

städa rummet nunrå..

/emelie

hemma igen

Hello!
Kom nyss hem, sov hos emelie i 2 nätter.
Liam var också med oss sen. Vi hade jätte roligt, vi spelade lite monopol, och lite kortlekar!
Fler saker också, men orka skriva allt...
Aja, Imorgon är det skola. fyyyyyyyfan! å, usch.. önska att de var sommarlov!
Jag orkar inte med skolan, den suuger!
Jag har iallafall haft ett helt okej jullov! :) Fast det var två saker jag önskade att jag kunde göra på jullovet, men så blev det inte.. Den éna var att träffa en bra kompis, som jag har kännt jätte länge, som har flyttat till borlänge, tror jag det var. Den andra saken var att åka till min mormor, som bor kanske typ, runt 30 mil härifrån, trorjag. Som jag inte har träffat på rätt så länge. Men, jag har jag som sagt haft en helt okej jullov ändå! :)
aja, orkar inte skriva nå mer nu, men höööörs! ♥
P.S
Emelie kommer inte kunna blogga så mycket, bara ifrån hennes mobil, för att hennes dator är typ, sönder!
och frågestunden, det gick ju inte att avsluta den utan hennes dator, så det får vi faktiskt göra någon annan gång!
// a l e x i i i s ! ♥

skola imorgon. FML!

hej alla ;) förlåt för väldigt dålig bloggning. men aja, iförrgår och igår sov Alexis hos mig :* och igår var vi med Liam :D bara så alla vet kommer jsg inte kunna bloggaså mkt för min data är trasig -.-" men kommer kunna blogga fån mobilen som jag gör nu :)) men a, alexis bloggar väll snart hoppas jag. puss. /emelie

tempoo, :)

nu ska jag och Alexis dra t tempo oh handla bitcheesss, ;)


alexis sover hos mig idag också, :D

sitter i bilen ;)

Ha en trevlig lördag, för det kommer jag ha.

haha, najs rubrik. erkänn? ;) hahah. men nee, seriöst jag tog en oseriös rubrik. men nu ska vi nt snacka om det.
ja, om ungefär 3 timmar. då kommer jag stå och bli fotograferad av fotografer. :D
jag är såå grymt taggad! jag ska till stan och bli fotad. mamma och mammas kusin följer såklart med. 
ska väll ta något att äta sen fixa mig.
bloggar innan jag åker, om jag hinner annars bloggar jag på väg tid, i bilen. fast det blir från mobilen! :) 
ha en bra lördag alla, för det kommer jag haa, :D heheh.
kom ihåg att fråga i frågestunden. här lite längre ner. den avslutas imorgon. så passa på nu alla!
pussen!
/emelie

haha, min lillebror ville inte att jag skulle pussa han, + han hatar blixtrar, som ni kanske ser.

Baastaa ........

Heeeeej! :D
för ett tag sen bastade jag med mamma, pappa, Fabbe, Emil & Hans Tjejkompis Alekzandra. Haha, gick ut och rullade mig i snön också faktiskt, sjukt kallt.. :D
Jätte roligt var det, vi spelade lite kort också. & Lyssnade på musik!
aa, åt nyss pommes, aaaas gott. Nu ska jag logga in på gSm.
Aja, Ha en fortsatt trevlig Fredag alla! ♥
// Alexis,♥

trött.

hejhej, vaknade för några minuter, vill gå och lägga mig igen, men ändå inte...
ska logga in på gsm snart också. På söndag ska jag ju vara med emelie, och vi ska svara på alla frågor, längtar!
Det kommer bli jätte kul det. Btw, sorry för att jag inte ha bloggar på ett tag. har inte haft tid.
Men nu ska jag iallafall gå ner och äta frukost!
Bloggar senare, looovar.
hörshej!  // a


ALEXIS, FUU.

alexis bloggar nästan aldrig. fuuu.

aja, somni ser bytte jag datum på frågestunden p.g.a att jag och alexis ska vara med varann på söndag, och då kan den sluta då. :)
hon sover nog hos mig också, vi får hoppas. :D
iallfall, jonna sover hos mig idag. fast hon ska vid 12 imon, på morgonen.. men jag ska ändå vara med Jennifer imon :))
På lördag åker jag och fotograferar mig i en fotostudio :D åhh, vet inte vad jag ska ha på mig.. hmm, får kolla på kläder imon, undra vad jag ska göra med håret. dom sminkar oss där :3
men a, bloggar väll mer innan jag lägger mig, tror jag. lovar inget ;)

bläddra ner och fråga nåt i frågestunden vettja
|
v

/emelie

oh, shit..

jag vaknade nyss, av att mamma kom hem från jobbet.
jag visste inte att klockan var såhär mycket, heheh. ska iallfall ta något att äta, trore blir varm choklad med rost macka. eller nåt sånt ^^


puss, /kolla bilden så vet ni vem ;)

godnatt.

/ eemeliee

FRÅGESTUND ! (AVSLUTAD)




Fråga vad som helst, inte för personligt bara (a)

/emelie


btw, är på bättre humör nu.

du tar alla ifrån mig, slyna.

jag hatar dig. seriöst hatar, inte ogillar. utan HATAR. jag vet själv att det inte är värt att gråta för det här, men jag kan inte hålla mig. du tar alla min bästisar ifrån mig. jag blir så jävla pissoff.  alla säger att dom finns osv, men det är kanske 1 person där ute som faktiskt menar det. ja, vi var bästisar förr. men inte nu, so what!? ska du ta ALLA mina kompisar och bästisar för det. du kallar dom MASSA elaka saker om dom förlåter dig, kan knappt fatta det. alla bara sviker mig, och fan ingen kan man lita på. du bor nära alla min bästisar nästan och derför kan du vara med dom mer osv, due så jävla falsk igentligen. snart kommer du väll ta min bästis på gSm också, skulle inte förvåna mig ett skit. jag hare så jävla svårt, och ingen jävla människa fattar ett piss.  alla tror att jag är så jäävla lycklig för att jag har en jätte bra mobil, platt tv osv. men fan heller, hatar mitt liv som fan. hade ja chansen att ta livet av mig, eller inte födas skulle jag gärna ta den chansen. jag orkar fan inge mer, den ända som värkar första hur jag mår är madde balic. jag har inte träffat henne på så jävla länge, och a. fyfan, jag måste träffa henne ssnart, jag orkar inte. jag vet att hon alltid finns för mig.
jag kommer inte säga till nån, eller jo. kanske nåra, vem den "hon" är. som jag hatar då, hon vet säkert själv vem hon är. hon kommer säkert läsa det här också. tror jag iallfall, och hoppas. varför ska jag ens behöver gråta nu, när jag skriver det här, jag vill inte gråta över en sån äcklig person som henne, men det bara blir så.
och min bästisar/kompisar blir hennes äckliga vän, så orkar jag fan inte bry mig. det är doms val om dom vill ha en falsk vän. men jag hoppas bara en sak, att hon inte tar madde ifrån mig. för hon är den ända, (som jag vet) att jag kan prata med JUST NU. det går fan inte att lita på nästan nån jävla fittäckel unge här i världen. jag önska så jävla mycket att jag bar kunde gå och lägga mig nu, och ALDRIG vakna upp igen. det skulle ändå inte spela nån roll,  för ingen absolut ingen skulle märka att jag var borta. för ingen bryr sig om mig. inte ens om jag är ledsen, INGEN BRYR SIG ÄNDÅ.
varför ens skriva den här texten när ingen kommer läsa den eller bry sig om denhär texten. jag vet det.


   Till min madde, bara min :*!

madde, vart ska jag börja? .. du vet att jag älskar dig, så jävla mycket! du kan lite på mig, och du kan säga vad som helst till mig. jag lovar dig det. och jag vet att jag kan säga alla till dig, bejb.
jag kommer ihåg, när jag och madde sov hos dig. okej, jag kommer inte ihåg allt. haha, och du vet varför ;)
när vi snurrade borste, (HAHAHA) och när borsten kom på en så fick man dricka, också kolla vi på the grudge. aw, så mysigt vi hade. och vi smsa med skit många, och alla ville smsa från din mobil XD och vi la oss typ 4, sen på morgonen så åkte vi och bada och robin lura oss att bussen gick 12, fast den kom 2 -.- så vi han kanppt fixa oss. xd och sen sov jag hos dig, dagen efter. och haha när vi skulle raka benen och jag kunde inte, döör. och du fick hjälpa mig som värsta handikapp ^^ sen rammala vi badkaret, hihih. dom dagarna var dom bästa dagarna i mitt liv, jag lovar. men nu har jag inte träffat dig på skit länge. och jag är så jävla ledsen för det. för jag saknar dig så jävla otroligt mycket,  jag måste träffa dig NU, iallfall snart. för jag orkar inte mer, måste se dig snart.
och a, jag kommer ihåg när vi kalla alla bertiiiil , såå fiiint :D<3  och när vi bråkade med skiiit många killar, när vi började pecka fuck u, sen spotta dom på oss osv, hahah värsta lillen.
jag tycker att det är så jävla konstigt att alla säger att änglar bara finns i himmlen, men vad gör du här på jorden isåfall? :* utan dig blir jag inte hel, jag måste ha dig här. när vi bråkade var det så jävla tungt, jag mådde så jävla dåligt. jag trodde jag skulle förlora dig.. och då skulle jag inte kunna stå upp igen. jag tänkte på dig hela tiden då.. jag är så jävla stolt över att ha en sån bästis som dig. due det bästa som har hännt mig.
jag älskar dig mest av allt madde. och jag vill att du ska veta att jag alltid finns för dig älskling. alltid!




/emelie.

ooorka rubrik -.- !

Hejhej, har sjukt tråkigt. Sitter och lyssnar på lite justin bieber låtar, sitter i sovkläder nu. Har inte orkar klätt på mig. Asså jag har ingenting att göra! Vill bara till emelie.. Saknar henne sjukt mycket. Fast jag var där igår, men a.
men nu ska jag nog sätta på mig lite kläder och gå ut en sväng. kanske följer med mamma till afären eller nånting.

haiiråå bloggen! ♥ // Alexis



c p   b i l d . s e

vakna nyss , omg.

shoo!
vaknade nyss. tycker att jag sov ganska länge faktiskt. jag som liksom typ alltid vaknar klockan 11..
oh nu vakna jag liksom vid 3..
Aja nu ska jag äta nånting. Så jävla hungrig.
men bloggar mer sen, heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejdå! :D 3

// Alexis Kjellman Flach ♥

dessan slaggar hos mä, :)

rubriken stämmer.

de gör hon, men palla blogga.. ^^

saknar alexis, kom till mig bejb..

/emelie

åkt hem.. =( !

hejhej.
har åkt hem ifrån emelie nu.
åh, vill tillbaks!
jag desireé och emelie skulle göra typ som en pjäs..
precis då skulle jag hem, bajs!
aja, vi hann inte byta header tyvvär.. :(
men emelie kanske gör en och lägger in, eller jag vet inte. men a.
annars gör vi väl en när vi träffas nästa gång.
hoppas det blir snart♥
aja.. ska dra nu, kanske går till ica en sväng och köper lite godis eller nått.
annars blir det väl bara en chill kväll då, :P


aa, hejrå sötnosar!♥ :)


// Alexis.KF <3

ny header osv,

aoo ,vi ska ta kort nu sen fixa header och design. ;)

puss!


¨
BILD FRÅN IGÅR KVÄLL :D

alexis sover här igen.

 alexis sover här igen som det stog i rubriken.
snart kommer ett videoinlägg.

aja, puss
/båda.

/// @lexiiis

Shoo!
Klockan är typ kvart över 2, och emelie sover fortfarande,
Jag är sjukt pigg.. Hoppas att emelie vaknar snart så att vi hinner ta kort till den nya headern, som vi ska fixa, innan jag ska hem.
Fast vi skulle fråga om jag kunde sova här en natt till.
Hoppas att det går då, :)!
Iallafall, Bloggar mer senare!




häääiirååååå!

// kollaPåRubriken.... ;)!

sover hos emelie,

Hallooj!
Är hos emelie nu, kom hit för kanske en halvtimme sen.
Ska sova här också, som ni har märkt på rubriken!
Vi ska byta header också senare.

Hejdå, vi ska äta!


// Alexis

svar på kommentarer.

    
lisa om Imon så kanske jag..:
sa du inget när han tog dig på din rumpish? -.-

svar: men åhh, dom sprang ju iväg hem. /emelie
   
sara om skypar med ida ,:
fin blogg :)

svar: tack :) / båda
   
   
   
   
Amelia andersson om nyss kommit hem....:
hejsan jag följer eran blogg och jag tycker att den är superduper bra. men iallfall kan du ta kort på det du köpte? vill bara se :)
svar: kanske ;) / alexis 
   
Daniella om foootaaa.:
hejsan, ni har en jätte fin blogg!
hur gör man en blogg? jag vill ha en blogg men vet inte hur man skapar en :'(
hoppas ni har tid att svara!! kram.
svar: vi kan göra ett vidioinlägg och visa.
   
Cecilia om veckans blogg!:
Hej vilken fiiiin blogg
Vill såklart vara med ;)
Ha det bra
<3
svar: tack, ha de bra. kram!
   
     
   
   
Emilia<3 om veckans blogg!:
Hej guud vilken bra blogg ni har!:3
Allt bra med er?<3
Kram.♥.
svar: Tack så jätte mycket. allt är bra med oss ;) kram<3
   
     
Aleksandra om God jul ! :D:
fin du e :D

svar: tack ;D
   
emelie ;) om Med Jossan! :*:
hejsan! :D fin blogg!

svar: tack ! :')
   
benita om GOD JUUUUUUL ! ♥:
fin blogg :D
   
svar: tack !    
   
     
Denice om i löve juu.:
Superbra blooooogg, + jag går också i 4:an :)

svar: tack så mkt, <3